14 Φεβ 2008

Από μπροστά και από πίσω...

Φταίω εγώ τώρα που καλέσανε αυτό το ξεκωλάκι στα Γκράμι;

(Αλλά, επειδή ξέρω ότι σε τρώει, είναι η Κιμ Καρντασιάν, περίπου μοντέλο, περίπου στιλίστρια, νυν παρουσιάστρια ριάλιτι, κοσμικός μαϊντανός στις ΗΠΑ, διάσημη για το amateur βίντεο που τράβηξε με μεγάλη επιτυχία παρέα με τον πρώην γκόμενό της Ray J. Επίσης είναι 28 ετών και παντρεμένη με τον Ολυμπιονίκη του Μόντρεαλ το Δέκαθλο -και 59 ετών σήμερα- Μπρους Γένερ.)

ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Είμαι απαράδεκτος. Ο Ολυμπιονίκης είναι παντρεμένος με τη μαμά της...


9 σχόλια:

Nikos Fotakis είπε...

Πολύ δεύτερη ρε φίλε - Χίλιες φορές η Χρύσπα!

Homo Ludens είπε...

@ Mr. Arkadin Ναι, είναι β', αλλά πες και στον διευθυντή σου να ρίξει μια ματιά και να κάνει ένα σχόλιο (που έχει και καιρό), για να πάρουμε κι άλλες απόψεις ;-)

Homo Ludens είπε...

Επίσης, σ' αυτό το blog, όταν οποιαδήποτε ανταγωνίζεται για οποιονδήποτε λόγο την Καλομοίρα, όσο συμπαθές κορίτσι κι αν είναι, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ, γιατί δεν θέλουμε με τίποτε να της κάνουμε διαφήμιση.

Nikos Fotakis είπε...

Sorry, διάβασα το Post σου για τη eurovision, αλλά δεν είχα καταλάβει ότι είσαι ταλιμπάν της Καλομοίρας!

Nikos Zachariadis είπε...

Κωλαράκι μου λαμπρό,
Φέγγε μου να περπατώ...

Nikos Zachariadis είπε...

Αυτό κι αν είναι «Πωπό culture»!

enteka είπε...

(παιδιά σόρι, αλλά για να μην νιώθω ότι είδα το E!'s "Kardashian Girls Reality Marathon" τζάμπα, πρέπει να πω ότι ο κύριος είναι παντρεμένος με τη μητέρα της, άρα είναι πατριός του ξεκωλακίου)

Nikos Fotakis είπε...

Έχεις δίκιο! Δεν τον γνώρισα στη φωτογραφία(είναι πριν τα botox) - γιατί κι εγώ έβαλα Nova για να βλέπω Mezzo και TCM και BBC World και περνάω την ώρα μου χαζεύοντας το Girls of the Playboy Mansion, το E! True Hollywood Stories και, ναι (μερικές φορές) το Keeping Up With the Kardashians...

Homo Ludens είπε...

Καλά, έγινα πολύ ρόμπα τώρα με την άθλια παραπληροφόρηση που ανέβασα. Τουλάχιστον, μετά την διόρθωση του enteka και του arkadin, το συμπέρασμα είναι ότι η κοπελιά είναι λεύτερη; (Κι έχουμε κι άλλες ελπίδες για νέο βιντεάκι...)