13 Φεβ 2009

Θέλω απεγνωσμένα την Κριστίνα Χέντρικς!





Η κοκκινομάλλα που κατάφερε να με κάνει να ασχοληθώ για πρώτη φορά (με την εξαίρεση του "Lost") με τηλεοπτική σειρά!



14 σχόλια:

Nikos Fotakis είπε...

Μεταξύ μας, όμως, δεν είναι λίγο μαλακία το Mad Men; Δεν είναι κάπως προχειρογραμένο και υπερβολικό;
Και για να τελειώνουμε
οι καλύτερες σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης είναι οι εξής δύο:
1. The Singing Detective
2 The Sopranos
Ολες οι άλλες είναι απλώς καλές προσπάθειες

Homo Ludens είπε...

@ mr. Arkadin: Όχι μόνο μεταξύ μας, αλλά και δημοσίως! Ναι, το "Mad Men" είναι μαλακία. Όπως και όλες οι τηλεοπτικές σειρές. Γι' αυτό και δεν τις βλέπω ποτέ. Γιατί δεν σκέφτηκαν καν να προσλάβουν μια Χέντρικς στο καστ για να με πείσουν.

(Οι καλλίτερες σειρές είναι οι «Αντίζηλοι» και ο "Black Adder", χιιχιχχιχιιχιχ)

Giannis είπε...

Ψηφίζω τους Σοπρανος... απλά η σειρά ήτανε απίστευτη.

Α και για να θυμηθώ και τα νιάτα μου..Μαγκαιβερ!!!

Stratos Bacalis είπε...

To Mad Men είναι πολύ καλό σήριαλ - και καλογραμμένο και καλοσκηνοθετημένο και καλοπαιγμένο - χώρια τα υπέροχα σκηνικά και κοστούμια. Το ότι το γράφει ο βασικός σεναριογράφος των Σοπράνος φαίνεται στο πόσο μοιάζουν σα θεματολογία και στήσιμο - αν κάνετε το κόπο να το δείτε λίγο καλύτερα. Και τα λέω έχοντας δει και τους 2 κύκλους ολόκληρους. Όσο για την Χέντρικς παραπέμπω στο σχετικό ποστ του μπλογκ μου...

Homo Ludens είπε...

@ sandman: Μωρέ παραπέμπεις, αλλά link δεν έβαλες. Άσε, το βρήκα:
http://sandman-chronicles.blogspot.com/2008/10/va-va-voom-christina-hendricks-shashays.html

Nikos Fotakis είπε...

Να ρωτήσω κάτι: είναι ανθρώπινα τα βυζιά της;

Ανώνυμος είπε...

Πω πω τι βυζάρες είν' αυτές;

Homo Ludens είπε...

@ mr. Arkadin: Δεν έχει ακουστεί κάτι εξωγήινο γι' αυτά. Βασικά, το κορίτσι είναι γενικώς στρουμπουλό, την διάλεξαν ειδικά γι' αυτό. Δεν νομίζω ότι πρόκειται να παίξει ποτέ ο,τιδήποτε άλλο στην καριέρα της πέραν του sexy '60s pin up.

Nikos Fotakis είπε...

Κρίμα(ς)

theologos είπε...

Παιδιά θα διαφωνήσω για το Mad Men - το θεωρώ εξαιρετική και προσεγμένη σειρά, καλύτερη από το 99% των ταινίων και φυσικά καλύτερο και από οποιαδήποτε Ελληνική σειρά (καλά, αστειεύομαι).

Απλά πρέπει να είσαι λίγο μέσα στο κλίμα της Αμερικής/ΝΥ/60s για να το καταλάβεις.

Για μένα καλύτερες σειρές πάντως είναι μακράν το Lost και το Battlestar Galactica. Όχι για το ευρύ κοινό, αφού και οι δύο είναι πρακτικά Sci-Fi, αλλά ειδικά το Lost εξελίσσεται σε mega-cult σειρά που θα συζητιέται για πολλά χρόνια.

Εξαιρετικές μίνι σειρές, που μπορείτε να βρείτε στα (γκουχ, γκουχ) torrent είναι το John Adams και το Band of Brothers, και οι 2 παραγωγές του Tom Hanks.

Τα αντίστοιχα links στο imdb.com:
http://www.imdb.com/title/tt0185906/(rated 9.6 / 10)

http://www.imdb.com/title/tt0472027/(rated 9 / 10)

Γενικά τα τελευταία 3-4 χρόνια εκτιμώ πολύ περισσότερο τις λεγόμενες drama series παρά τις ταινίες (με εξαίρεση 4-5 έργα το χρόνο και πολύ λέω).

Ανώνυμος είπε...

Δεν είσαι ο μόνος πάντως...

(στον τίτλο του ποστ αναφέρομαι)

Να μαζευτούμε να συνδικαλιστούμε επί του θέματος... ;^)

Rouli είπε...

Eimai teleiws anwmalh pou egw kollhsa sto kotsi? ...oute pou thumamai na sou pw ti papoutsi forouse! Ase pou etoimazetai na stavrwsei kai ta daktula tou podiou ths (...kai na sou orkistei, mhn th pistepreis an den ta vlepeis!) kai to forema trisathlio, san kanapes ths giagias mou... Laika teleiws! (Alla mallon to ksekatiniasma einai apla katagegrameno sto gunaikeio xrwmoswma)

Homo Ludens είπε...

@ Περίπτωση: Σκατά! Έχει και κότσι και σταύρωμα. Μα ποιος είσαι; Ο Ζαχαριάδης είσαι; Α, όχι. Είπες ότι είσαι γυναίκα ;) Αυτά παθαίνουμε εμείς οι βυζολάτρεις, μένουμε ψηλά και αγνοούμε όλα τα υπόλοιπα. Θα σου έχει συμβεί κι εσένα... :Ρ

Rouli είπε...

Oxi den eimai o Zaxariadhs (proskhnw to eidwlo!!!!) Epishs, fusika kai mou exei tuxei. Alla kaneis strofh 180 moirwn panw stis DSQUARED2, xarazeis (me to 12ponto) to patwma kai feugeis! Ta alla einai gia tous mizerous mikroastous... Den hrthe da kai h katastrofh tou kosmou. La Vita è bella!

P.S.: H' mhpws pali den katalava kai tzampa prodidw ta tips mou? hahaha... How cares?