6 Σεπ 2007

Eπτά posts σε μια μέρα!

Οκτώ με το παρόν!
Όχι κι άσχημα, αφεντικό!
...και τώρα που επιβεβαίωσα τον χαρακτηρισμό του "αργόσχολου", δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω να σωπάσω για το υπόλοιπο της ημέρας - ό,τι κι αν γίνει στο debate, δεν θα το σχολιάσω.
Άντε, το πολύ πολύ να κάνω κανένα update στον Max Roach...
update - το έκανα. Και όχι, δεν θα σχολιάσω το debate. Βαριέμαι.

7 σχόλια:

Homo Ludens είπε...

Χα! Με πρόλαβες! Ήθελα να γράψω κι εγώ ένα (πολύ λιγότερο κόσμιο) σχόλιο για τον οργασμό posting στο "Πο Πο Culture!". Το δικό μου θα πήγαινε κάπως σαν: "9 posts (γιατί τόσα είναι, προφανώς δεν διάβασες τη Δούκισσα ακόμη) σε μία μέρα. Κάποιοι ματώνουν άσχημα τ' αρχίδια τους στη δουλειά απόψε..."

gerasimos είπε...

Nα τα εκατοστήσεις τα posts εύχομαι, αλλά όχι όλα σε μια μέρα. Καλά τα posts, το κακό είναι ότι όντως είναι καλά και ο έρμος ο επισκέπτης του blog (εγώ εν συντομία) τρέχει να προλάβει και δεν προλαβαίνει και αγχώνεται.

Homo Ludens είπε...

Thanx gerasimos! Αν δεν ήταν το γέλοιο που πρόλαβα να ρίξω απόψε με τους Αιμίλιο Λιάτσο, Αλέκο Αλαβάνο και Γιωργάκη Παπανδρέου, θα έλεγα ότι έσωσες εσύ έναν άνθρωπο από σοβαρή κρίση μανιοκατάθλιψης...

gerasimos είπε...

:-))

Nikos Fotakis είπε...

Συγγνώμη, Ludens, τώρα χρησιμοποιείς την ορθογραφία γέλοιο;;;
Τι έχει σειρά; Βασιληάς; Υποτακτικές με "η" αντί για "ει";
Δεν θα σταματήσεις πουθενά;

Homo Ludens είπε...

@ zelig: Σόρι για το "οι", ήταν τυπογραφικό λάθος, το οποίο είδα και πήγα να διορθώσω πριν κλικάρω στο "Publish Your Comment", αλλά κάτι έγινε εκείνη τη στιγμή στο σπίτι και αφαιρέθηκα. Αλλά, αντί να κολλήσης (κολλήσεις, συγγνώμη) στην ορθογραφία μου, περίμενα να σχολιάσεις τα περί Αλαβάνου που έγραφα παραπάνω...

Nikos Fotakis είπε...

Για να είμαι ειλικρινής είδα λιγότερο από το μισό debate (την τελευταία ώρα και κάτι), οπότε δεν έχω σαφή άποψη. Ο Αλαβάνος μου φάνηκε όπως συνήθως - πότε ξέρει τι λέει, πότε δεν ξέρει τι του γίνεται.