27 Ιουλ 2012

Ήμουν κι εγώ τρολ

Ήλθε η ώρα να εξηγήσω τι ήταν αυτή η ανάρτηση με την Κέιτ Άπτον τις προάλλες. Όχι δεν την έβαλα επειδή τη γουστάρω ως γκόμενα (την θεωρώ κάπως φτηνή και σίγουρα επιρρεπή σε αηδιαστικό χλαπάτσωμα σε 2-3 χρόνια από τώρα) είτε επειδή ήθελα να σε φτιάξω με τη ρώγα κάτω από το μπικίνι (υπάρχει ειδική θέση για τέτοια posts στο ΠΠC και αυτή είναι εδώ). O ρόλος του post ήταν να κάνει μια τρολιά.

Να εξηγηθώ: Κάποια στιγμή το Avopolis αποφάσισε ότι είναι ωραίο να προσθέσει λίγη άποψη στο κάπως άχαρο (αλλά πολύ πλούσιο, ομολογουμένως, και καλοστημένο) περιεχόμενό του και το έκανε βάζοντας links -και τις πρώτες προτάσεις επίσης- από άρθρα διαφόρων blogs, μεταξύ των οποίων και το ΠΠC. To βρήκα κάπως κολακευτικό και δεν αντέδρασα που το έκαναν χωρίς να με ρωτήσουν. Στην πορεία, όμως, αραίωσα -λόγω φόρτου εργασίας- τις αναρτήσεις μου εδώ (ο mr. Arkadin είχε εξαφανιστεί προ πολλού) και η "συνεργασία" με το Avopolis ξεχάστηκε.

Τον Απρίλιο, όμως, μου ζήτησαν από το Jumping Fish να τούς δίνω κανα κειμενάκι με θεματολογία κοντινή σε αυτά που έκανα για το ΠΠC (έναντι αμοιβής -όχι μεγάλης ιδιαίτερα, αλλά παρ' όλ' αυτά αμοιβής) και είπα το "ναι", προσθέτοντας λίγη ακόμη δουλειά στο πληκτρολόγιό μου και ξαναδίνοντας ζωή σ' αυτό εδώ το blog, αφού άρχισα να αναδημοσιεύω τα κείμενα του JF.

Σημείωση: Θεωρητικά τα Jumpin Fish και Avopolis είναι "ανταγωνιστικά" sites.

Κάποια στιγμή πήρα είδηση ότι το Avopolis συνέχισε να αναδημοσιεύει τα κομμάτια του ΠΠC. Που όμως πλέον ήταν αναδημοσιεύσεις από το Jumping Fish. Κι έτσι, συνέβαινε το εξής παράδοξο: Το Avopolis είχε στην πρώτη του σελίδα ύλη από ένα ανταγωνιστικό site. Προφανώς το συγκεκριμένο κομμάτι δούλευε με RSS Feed και θα εμφανιζόταν εκεί ο,τιδήποτε κι αν έγραφα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι το είχαν πάρει είδηση ότι έβαζαν κείμενα του Jumping Fish και τα άφηναν επίτηδες. Αλλά είπα να κάνω το τεστ με την Κέιτ Άπτον. Μετά από 5 λεπτά, στην πρώτη σελίδα του Avopolis, η ξανθιά με τα βυζιά έστελνε καυτά φιλιά για λογαριασμό του ενός site στο άλλο... Κι αυτό έμεινε εκεί για μερικές ημέρες -προφανώς γιατί κανείς δεν το πρόσεξε και γιατί τα υπόλοιπα μουσικά blogs με τα οποία μοιράζομαι τον χώρο δεν προέβησαν σε νέες δημοσιεύσεις.

Αυτά για την ώρα. Το αστείο θα συνεχιστεί με την παρούσα ανάρτηση, φαντάζομαι. Δηλαδή σε λίγο θα υπάρχει στο Avopolis μια φωτογραφία του... Αvopolis και ένα κείμενο που εξηγεί ότι στο Avopolis μπορώ να βάλω ό,τι ύλη θέλω χωρίς να το πάρει είδηση κανείς :) Επική τρολιά, δεν νομίζεις;

UPDATE:
Ναι, έγινε αυτό ακριβώς που περίμενες. Δες το screenshot:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η έννοια ανταγωνιστικό site είναι μάλλον "γελοία" δεδομένου του ότι επί ένα χρόνο το avopolis μας τα έπρηζε με τη διαφήμιση του jumping fish Που χωνόταν μάλιστα ανάμεσα στις ειδήσεις..