19 Φεβ 2014

Νέο τραγούδι και άλμπουμ για τον Conor Oberst


Η τελευταία καλή (αλλά απλά καλή) δουλειά του κάποτε πολυπράγμονος Conor Oberst ήταν το “The People’s Key” που έβγαλε ως Bright Eyes το 2011. H τελευταία πραγματικά σπουδαία του δουλειά ήταν πάλι ως Bright Eyes, το 2007, όταν κυκλοφόρησε το “Cassadaga”. Αλλά όλοι εμείς οι πιστοί του φίλοι, που κάποτε είχαμε την ευτυχία να ακούμε ένα κορυφαίο άλμπουμ του το χρόνο (πολλές φορές και δύο), ελπίζουμε πάντα ότι σχεδιάζει μια εντυπωσιακή επιστροφή στην κορυφή.

Το “Hundreds of Ways”, το καινούργιο του τραγούδι, είναι έντονα επηρεασμένο από την κάντρι, αλλά χωράει και μπόλικα έθνικ στοιχεία, που το φέρνουν κοντά στον Paul Simon, και είναι το είδος κομματιού που σε κάνει να νιώθεις αισιόδοξος ότι ο Oberst το πάει για σπουδαίο comeback.


Παράλληλα με το κομμάτι, ο καλλιτέχνης ανακοίνωσε και λεπτομέρειες για το επόμενό του άλμπουμ. Δεν θα είναι Bright Eyes αυτή τη φορά, αλλά Conor Oberst και θα έχει τίτλο “Upside Down Mountain”. Πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 20 Μαΐου και όντως θα μυρίζει πολύ κάντρι. Το “Hundreds of Ways” θα είναι το πρώτο του single και θα βγει στις 19 Απριλίου, ανήμερα της «Ημέρας των Δισκοπωλείων» δηλαδή.

(Γράφτηκε για το Jumping Fish)

1 σχόλιο:

Rock The Wall είπε...

Message to Bands,

Take your time and pin* your band for free on Rock The Wall music community
where we fully support bands all over the world.

- 650 Bands
- 67 Music Genres (more to come)
- 7 International Record Label and Artists' Management partnerships
- 8 FB Pages partnerships helping spread bands Globally
- Great new tools day to day
- Rock!
- Free!

You may take a look http://rockthewall.eu and decide.
or find us @FB https://facebook.com/rockthewall.eu

Kind Regards
RTW Team

*Pin=Register