27 Ιαν 2008

Η αποκάλυψη της αλήθειας

Επειδή οι δύο ελεεινοί υπονομευτές της ενότητας του "Πο Πο Culture!" (Αυλακιώτης και Τραμπούκος) έχουν πλέον εκθρασυνθεί -χειρότερα και από τον Μπένι και τους υπόλοιπους ΠΑΣΟΚους που δεν γουστάρουν τον κολλητό μου από το Facebook ΓΑΠ- και έφτασαν μέχρι και σε σημείο να με παγιδέψουν μέσω MSN και μετά να δημοσιεύσουν μονταρισμένα κομμάτια από τον διάλογο που (ομολογώ ότι) είχα με τον Αυλακιώτη για να πείσουν τον πρώην Zelig ότι τον διαβάλω (ενώ αυτός μόλις έγραψε το καλλίτερο Django όλων των εποχών...), δεν μου μένει παρά να δημοσιεύσω άλλη μια φωτογραφία που έχω στην κατοχή μου, για να καταλάβουν ότι σοβαρολογώ όταν λέω ότι θα τους εκθέσω. Την επόμενη φορά δεν θα υπάρχουν μαύρες ταινίες πάνω από τα πρόσωπά τους, ενώ θα προστεθεί και όλο το αμοντάριστο υλικό που διαθέτω από το περιβόητο DVD. Για να κλείσω, και να καταλάβει ο κόσμος για πόσο σοβαρό θέμα μιλάμε, οι δύο κύριοι της φωτογραφίας είναι διάσημοι. Επιχειρηματίας της νύχτας ο Αυλακιώτης (δεξιά) και γνωστός gambler ο Τραμπούκος (αριστερά). Επίσης, είναι κουμπάροι. Αλλά μάλλον έχουν παρανοήσει το λαϊκό ρητό "κουμπάρος την κουμπάρα..." Οι υπόλοιπες φωτογραφίες θα φτάσουν πρώτα στις συζύγους τους!

4 σχόλια:

Nikos Fotakis είπε...

Ως άλλος Μάκης, πέφτω από τα σύννεφα, που ο συνέταιρός μου στο blogging δημοσιεύει αυτές τις κατάπτυστες φωτογραφίες. Η γυναίκα μου και το παιδί μου με κοιτούσαν με τα μάτια ορθάνοιχτα από απορία: τι είναι αυτό το θέαμα;
Κατά τ' άλλα, η λύση υπάρχει και είναι απλή: λέγεται διαχείριση σχολίων...

Homo Ludens είπε...

Λες να τους κόψουμε κάθε πρόσβαση προς το κοινό μας Μάκη μου; Έτσι κι αλλιώς, το διαβρώνουν με τις ιδέες τους και την εν γένει συμπεριφορά τους...

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη σας αλαζονικα σκουληκια.Λαμογια.Διεφθαρμενοι μπλογκερ.Ειστα ντροπη για την ελληνικη μπλογκοσφαιρα.Ειστε παραδειγμα προς αποφυγην για τους νεους επιδοξους μπλογκερ.Τι θεαμα ειναι αυτο; Ντροπη σας.Το κανατε μονο για την επισκεψιμοτητα.Παραβηκατε καθε δεοντολογια και καθε ηθικη.
Πεσατε πολυ χαμηλα στα ματια των αναγνωστων σας.Ελπιζω ο Λακης να σας περιλαβει οπως σα αξιζει.:P

Τραμπούκος είπε...

Emo με τα Prada το φωτογραφικο υλικο που παρεθεσες κανει την εφημεριδα το ποντικι να μοιαζει με υπερπαραγωγη του George Lucas και δεν θα πεισει κανεναν. Πριν ακολουθησεις αυτην την αισχρη τακτικη ομως δεν ηξερες οτι εχω στην κατοχη μου φωτογραφικο υλικο απο τα οργια σου στην Villa του Λουτρακιου με γνωστο δαφνωστεφανωμενο μπασκετμπολιστα του οποιου την ταυτοτητα θα προστατεψω. Πες μου λοιπον τι εχεις να πεις για αυτην την φωτογραφια ντοκουμέντο και απαντησε μου αν αυτη δεν ειναι η επιτομη του πουστη τοτε ποια ειναι ?

Υ.Γ το photoshop εχει χρησιμοποιηθει για να αποκρυψει τις ταυτοτητες των προσωπων και μονο.