13 Σεπ 2007

Γιατί, Θεέ μου, γιατί, γιατί, γιατί;

Ξύπνησα το πρωί, τεντώθηκα, κατούρησα, πήγα στην κουζίνα, ήπια ένα ποτήρι νερό, άλλαξα ημερομηνία στο ημερολόγιο, γέμισα το πιατάκι της γάτας (τρώει μόνο τα άγρια μεσάνυχτα, το βλαμμένο) και κοίταξα έξω από το παράθυρο. Διαπίστωσα ότι, για κάποιο λόγο το juke box του μυαλού μου έχει κολλήσει και παίζει συνέχεια ένα τραγούδι, τελείως ξεκάρφωτο. "Άλλο και τούτο πάλι", είπα από μέσα μου, χαμογελώντας (μπορεί να είπα και "καλό και τούτο πάλι", δεν είμαι σίγουρος). Δώδεκα ώρες μετά, πάω να τρελαθώ. Έχω ακούσει διαδοχικά από τις δέκα το πρωί (σε βινύλιο ή cd) Nino Rota (το soundtrack του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας), Stephane Grappelli & Yehudi Menuhin, Johnny Mathis, Joss Baselli (γαλλική musette, ακορντεόν και τέτοια), Dave Brubeck (το κλασικό Time Out), το soundtrack του Hairspray (ψιλομαλακία, αλλά τραγουδά η θεά Michelle Pfeiffer), τo best της Diana Krall (ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ - ακολουθεί ανάλυση μετά τις εκλογές), το Money Jungle του θεϊκού τρίο Ellington-Mingus-Roach και παρ' όλα αυτά, το juke box του μυαλού μου συνεχίζει να παίζει αδιάκοπα:
"Τώρα κι οι γύφτοι κάνουν λίφτινγκ/ και χορεύουν τσα-τσα"!
Μου έρχεται να καρφώσω το μολύβι μου στα αυτιά μου...


UPDATE: Μου την είπε ο Homo Ludens, επειδή δεν βάζω τραγούδια και φωτογραφίες στα post μου. Ωραία λοιπόν. Και τραγουδάκια ανέβασα (όποια είχα πρόχειρα - και φυσικά όχι τη Ρίτα) και φωτογραφία έβαλα (τη γάτα μου, όπως ήταν όταν τη γνώρισα - και πάλι, σιγά μη βάλω τη Ρίτα).

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

προφανως σε εχουν στοχευσει οι αμερικανοι με το HAARP απο νοτιο πολο!

mind control και ετσι δικε μου προσεχε, δυο μερουλες ακομα μεχρι τις εκλογες και μετα θα κλεισουν τις κεραιες,

του χρονου παλι

Homo Ludens είπε...

Εκτός από τις συνεντεύξεις του Αλογοσκούφη στα lifestyle έντυπα έχω αρχίσει να βαριέμαι τα κομμάτια σου που δεν συνοδεύονται από φωτογραφία ή download. Ελπίζω μετά τις εκλογές να αρχίσεις πάλι να ανεβάζεις και καμμιά εικόνιτσα. Το καλοκαίρι π.χ. -και μέχρι να πεθάνουν Μπέργκμαν και Αντονιόνι- μας είχες ταράξει στο ρεπορτάζ παραλίας...

Nikos Fotakis είπε...

Τι να βάλω; Τη Ρίτα; ή τη γάτα μου;

Homo Ludens είπε...

Για τη γάτα σου δεν ξέρω, αλλά η Ρίτα μου κάνει μια χαρά εικόνα κάτω από την επικεφαλίδα "Πο Πο Culture!".

Loucretia είπε...

Αχαχαχα, μηπως ειναι αυτο που λεμε "η εκδικηση της γυφτιας";

Giannis είπε...

re paidi mou oi ellhnes to exoume mesa mas

geniomaste me auto, den bgainei me tipota to atimo :):):)