10 Σεπ 2007

Αποκάλυψη!

Γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου έδειξε αγένεια προς τη Βούλα Πατουλίδου; Πώς έπεσε θύμα κακών συμβούλων με αποτέλεσμα τη γκάφα της Φώφης Γεννηματά; Μήπως γιατί είχε άλλες βλέψεις για την πρώτη θέση στη λίστα επικρατείας; Το popoculture* αποκαλύπτει.
Αρχική ιδέα του προέδρου για την κορυφή του ψηφοδελτίου επικρατείας, ήταν ο καλόκαρδος πράσινος γίγαντας που ακούει στο όνομα Σρεκ. “Είναι δημοφιλής, είναι θετικό πρότυπο, φέρει τα χρώματα του κόμματος και, ως δράκος, είναι κατεξοχήν ενσαρκωτής των οικολογικών ιδανικών που διαπνέουν το ΠΑΣΟΚ”, ήταν η σκέψη του προέδρου. Δυστυχώς, η ιδέα του απορρίφθηκε, όχι γιατί δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο (γιατί, είναι η Φώφη;), αλλά γιατί, από τότε που παντρεύτηκε την πριγκίπισσα, ο ήρωας θεωρείται εκπρόσωπος της βασιλόφρονος δεξιάς.

*(δημοσιεύτηκε στο big fish, χθες, Κυριακή 9 τρέχοντος. για ευνόητους λόγους, αντικατέστησα τις λέξεις big fish, με τη λέξη popoculture)

6 σχόλια:

margarita είπε...

Δεν μου αρέσει αυτο το χρωματάκι στο blog.
To μαυρο - κόκκινο του πήγαινε καλύτερα
(σας τη σπάω?)
:P

Nikos Fotakis είπε...

Δεν μας τη σπας, απλώς ξύνεις πληγές...
Δεν πειράζει όμως..

Homo Ludens είπε...

Εννοείται ότι και σ' εμάς άρεσε περισσότερο το κόκκινο μαύρο. Δυστυχώς, τεχνικοί λόγοι δεν μας επιτρέπουν να το χρησιμοποιούμε πια. Το λέω έτσι ξεκάθαρα, γιατί αυτό το "ξύνεις πληγές" του zelig ακούστηκε σαν υπονοούμενο διαφωνίας... Επίσης, zelig, θα ήθελα πολύ να μάθω τι κρύβεται πίσω από την πρόθεσή σου να καθιερώσεις την φράση "Πο Πο Culture!" ως μια λέξη ("popoculture")...

margarita είπε...

ok καλά αφήστε το λευκό και διατηρήστ ε το header που μου αρέσει πολύ.
Ετσι όπως είναι και το κείμενο "ασφυκτιά" και οι φωτογραφίες βγαίνουν δευτεροκλασάτες.
Αμαρτία.
By the way μου φαίνεται ότι είστε πιο ψειριάρηδες από μένα
Ι like it.

Nikos Fotakis είπε...

@Homo Ludens: δεν κρύβεται τίποτα, δεν έχω καμία πρόθεση, ούτε που το σκέφτηκα - θα το διορθώσω με την πρώτη ευκαιρία.
@ Μαργαρίτα: αυτή ήταν άλλη μια επίδειξη του πόσο ψειριάρηδες είμαστε - τόσο πολύ, που στον ελεύθερο χρόνο μας, ξεψειρίζουμε ο ένας τον άλλο. όπως οι μακάκοι...

Puppet_Master είπε...

xaxaxax theiko
srek lei...
ton drakoumel ton prolave h ND