1 Δεκ 2012

Σχέσεις, χωρισμοί, καβγάδες, γάμοι, διαζύγια...


Παραδέξου το: το σοκ από το χωρισμό του Justin Bieber με την Selena Gomez ήταν ακόμη μεγαλύτερο. Έπεσες μεν από τα σύννεφα όταν έμαθες ότι χώρισαν ο Thurston και η Kim –αλλά τώρα δεν το χωράει ο νους σου. Ήταν πέρσι τέτοια εποχή και ετοιμαζόσουν και τότε για την Blogovision. Πώς περνάει ο καιρός! Τι άλλο έχει αλλάξει στα σχεσιακά της μουσικής βιομηχανίας από τότε; Ακολουθεί το Top 15 μεταβολών (δεν μού έκανε καρδιά να αφήσω την Katy Perry και την Nicole Scherzinger και τις ομοίους τους απ’ έξω). Ποτέ άλλοτε το Jumping Fish δεν κολύμπησε τόση ώρα στα βρώμικα νερά του People.

Διαζύγια


- Η Katy Perry χώρισε τον Russell Brand μια μέρα πριν αλλάξει ο χρόνος. Η είδηση θα μπορούσε να γραφτεί κι αλλιώς: o Russell Brand χώρισε την Katy Perry μην μπορώντας να σκεφτεί άλλο αστείο για τα μπλε μαλλιά της.


- Η Heidi Klum και ο Seal την έβγαλαν καθαρή τις γιορτές, αλλά δεν άντεξαν ούτε ένα μήνα παραπάνω. Τον Ιανουάριο του 2012 εκείνη έκανε αίτηση διαζυγίου. Πριν λίγες ημέρες, στα MTV Europe Awards, έσκασε μύτη με ένα κίτρινο και ένα γαλάζιο ξωβυζοξεκωλέ-λέγε με Ζίνα Versace, κάνοντας κάποιος να ξεχάσουν πως είναι 39 ετών και άλλους να αναφωνήσουν ακριβώς αυτό: «Ε, την καημένη, είναι και 39 ετών»…


Χωρισμοί



- Επιτέλους ο Lewis Hamilton χωρίζει την Nicole Scherzinger των Pussycat Dolls, στο τέλος της περσινής σεζόν της Formula 1 και έκτοτε έχει γίνει ένας πιο φυσιολογικός πιλότος (δεν προσπαθεί, δηλαδή, να εμβολίσει κάθε μονοθέσιο που κινείται πιο γρήγορα από αυτόν στην πίστα).


- Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, η Zooey Deschanel χώρισε με τον Ben Gibbard (τον frontman των πάλαι ποτέ πολυαγαπημένων Death Cab For Cutie) γεμίζοντας με ελπίδα και πόθο τα y-front βρακάκια των απανταχού nerds.


- Στις γιορτές συμβαίνουν πάντα τα χειρότερα. Ακόμη και το “Barbie & Ken” ζεύγος Taylor Swift και Jake Gyllenhaal δεν άντεξε άλλο και τίναξε τη σχέση του στον αέρα.



- Ο Justin Bieber και η Selena Gomez δεν είναι πια ζευγάρι! Εδώ και λίγες ημέρες το εφηβικό σύμπαν δονείται από την πιο αναπάντεχη είδηση του 2012, δυναμιτίζοντας και την δική μας “Blogovision”, που χάρη στην σχέση που δεν υπάρχει πια, έζησε την απολαυστική στιγμή που η Selena στρογγυλοκάθισε στο Νο.1 κάποιας ηρωικής λίστας του 2011. Πέρσι ήταν οι Sonic Youth, τώρα αυτοί. Κάτι τέτοια συμβαίνουν και ανεβαίνουν στις κατατάξεις οι John Maus και οι Animal Collective.



Σχέσεις


- H Lady Gaga και ο Taylor Kinney, ο ηθοποιός που παίζει στο βίντεοκλίπ του “You And I” και της δίνει εκείνο το ρουφηχτό φιλί γίνονται ζεύγος μέσα στο 2012, περνώντας πάντως μια περίοδο μίνι χωρισμού, εκεί κατά την άνοιξη.


- Ο Skrillex τα έφτιαξε με την Ellie Goulding. Απλά κάν’ το εικόνα στο κεφάλι σου.


Αρραβώνες


- Η Britney Spears αρραβωνιάστηκε τον εδώ και καιρό σύντροφό της Jason Trawick στο τέλος του 2011. Για όσους έχουν χάσει επεισόδια: η Britney όχι μόνο δεν είναι πια παρθένα, αλλά βρίσκεται και σε ηλικία γάμου. Είναι πλέον 31 ετών.


- Το αγαπημένο παιδί της R&B John Legend αρραβωνιάστηκε τα Χριστούγεννα την Chrissy Teigen, αυτό το μοντέλο του Sports Illustrated με το ατελείωτο side-boob στα 16α Critics Movie Awards.


- Steven Tyler και Erin Brady αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν επίσης πέρσι τα Χριστούγεννα και να μοιράζονται στο εξής και επισήμως τη ζωή τους και τα botox τους.


- Το καλοκαίρι οι Liam Hemsworth και Miley Cyrus αρραβωνιάστηκαν, φέρνοντας πιο κοντά τους fans της Disney και του “Hunger Games”.


- Ο τραγουδιστής των Nickelback, Chad Kroeger, έδωσε μονόπετρο στην Avril Lavigne κι εκείνη είπε το «ναι», επισημοποιώντας την έννοια «κακή καναδική ροκ».


Γάμοι


- Επιτέλους, το πήρε το κορίτσι! Πριν από ένα μήνα, ο Justin Timberlake νυμφεύθηκε την εδώ και τέσσερα ολόκληρα χρόνια σχέση του Jessica Biel, σε πριβέ γάμο κάπου στη Νότια Ιταλία.


Μαλλιά – Κουβάρια


- Στα 45α της γενέθλια, τον Δεκέμβριο του 2011, η Sinead O’Connor παντρεύεται τον ψυχοθεραπευτή Barry Herridge. Είναι ο τέταρτός της σύζυγος. 16 μέρες αργότερα τον χωρίζει. Μια εβδομάδα μετά τον χωρισμό, τα ξαναβρίσκουν.

(Γράφτηκε για το Jumping Fish)

Δεν υπάρχουν σχόλια: