18 Δεκ 2012

Τα 10 καλλίτερα τραγούδια για τεκνοποίηση


...ή για λίγο ανώφελο σεξ.

«Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της ALCO, η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών των Ελλήνων μειώθηκε σε ποσοστό 34%, ενώ η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει αρνητικά το 47% όσον αφορά την επαγγελματική τους ζωή και 46% τις διαπροσωπικές και σεξουαλικές σχέσεις των ζευγαριών» διάβασα κάπου.

Αυτό πρέπει να αλλάξει. Και το καλύτερό μας όπλο είναι –ποιο άλλο;- η μουσική! Φτιάξε ένα CDάκι με τα δέκα τραγούδια που ακολουθούν, άναψε κεριά, φάε και τίποτε μύδια για σιγουριά και όρμα στο ψητό.




Rod Stewart – “Tonight’s The Night”
Mε την τότε συμβία του Britt Ekland σε ένα απολαυστικό βίντεοκλίπ και με στίχους που θυμίζουν συμβουλές διακόρευσης αθώας παρθένας, ο “Mr. Sexy” βάζει το δικό λιθαράκι στην επιστροφή των Ελλήνων στην κορυφή του πίνακα με τους κορυφαίους εραστές παγκοσμίως.



Marvin Gaye – “Let’s Get It On” 
H αφροδισιακή φωνή του Gaye ξεχειλίζει σαν σαμπάνια από το στόμιο και χύνεται σταγόνα-σταγόνα στα εκστασιασμένα πρόσωπα αυτιά όσων συνευρίσκονται με το εν λόγω soundtrack, μεγιστοποιώντας την απόλαυση.



Madonna – “Like A Virgin”
Η dance προσθήκη που δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Γιατί δεν πονάει πάντα η πρώτη φορά.



Toni Braxton – “You're Makin' Me High”
Προσωπικό φετίχ. Αν έχεις δοκιμάσει όλα τα υπόλοιπα και δεν πιάνει τίποτε, πάτα το play σ’ αυτό και θα με θυμηθείς.



Barry White - "Practice What You Preach" 
Ο άνθρωπος – σαμπάνια – μύδια – βασιλικός πολτός είναι εδώ ξεκάθαρος στις προθέσεις του. «Έλεος με τα προκαταρκτικά» της λέει, «γιατί δεν σταματάμε τα λόγια, γιατί δεν σταματάμε να σπαταλάμε το χρόνο;». Όποιος δεν πιάνει το υπονοούμενο ας προσπαθήσει να ρίξει γκόμενα με Burzum.



Prince – “Kiss”
Σε ένα κινηματογραφικό σύμπαν είναι το τελευταίο τραγούδι που το ζευγάρι-στα-σκαριά ακούει στο club (αμέσως μετά το “Like a Virgin” - δες πιο πάνω) και ξαναμμένο εγκαταλείπει την πίστα για ένα γρήγορο στις τουαλέτες.



The Divinyls - "I Touch Myself” 
Πιο πληθωρικό κι απ’ τη Sophia Loren στα καλύτερά της, πιο προκλητικό κι απ’ το σταύρωμα των ποδιών στο «Βασικό Ένστικτο», πιο ανεβαστικό κι από στρείδια μαριναρισμένα σε Red Bull, παραδόξως δεν σε πείθει για τις αρετές των κατά μόνας ηδονών, αλλά σε στέλνει αφηνιασμένο/η έξω από το σπίτι σου προς αναζήτηση σεξ.



Donna Summer – “Love To Love You Baby” 
To «αααααααα» της αρχής είναι σαν ερωτικό βογκητό, το μπιτ στη συνέχεια είναι σαν εντατική διείσδυση, η φωνή της Donna Summer σαν το πρώτο τσιγάρο μετά τον οργασμό και για όσους δεν πιάνουν τα υπονοούμουνα, ακούγονται κι ένα σωρό «μμμμμ» και «ααααααχχχ».



George Michael – “I Want Your Sex”
Γιατί το να το λες στα ίσια είναι η καλύτερη μέθοδος τις περισσότερες φορές.



Serge Gainsbourg & Jane Birkin – “Je T’ Aime... Moi Νon Plus”
Ένας μύθος λέει ότι πρόκειται για τα 4 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα μουσικής που ευθύνονται για τη γέννηση των περισσότερων παιδιών στη σύγχρονη ιστορία. Αν ο σκοπός σου δεν είναι η τεκνοποίηση, χρησιμοποιήσε προφυλακτικό που προστατεύει κι από άλλα πράγματα.

(Γράφτηκε για το Jumping Fish)

Δεν υπάρχουν σχόλια: