6 Σεπ 2007

Το νέο μου φετίχ είναι το μπουρνούζι της Natalie Portman


Αυτή η φωτογραφία με έχει γεμίσει προσδοκίες. Είναι από την ταινία μικρού μήκους με τον εξωτικό τίτλο Hotel Chevalier, που αποτελεί τον πρόλογο της ταινίας μεγάλου μήκους με τον επίσης εξωτικό τίτλο The Darjeeling Limited. Και τις δύο τις σκηνοθέτησε ο Wes Anderson, στον οποίο έχω τεράστια αδυναμία, λατρεύω αυτό το αλλόκοτο σύμπαν που στήνει και περιφέρει από ταινία σε ταινία - και θεωρώ το Royal Tenenbaums την καλύτερη ταινία του 2001 (μαζί με το Ghost World). Οι ταινίες προβλήθηκαν στο φεστιβάλ της Βενετίας (από το οποίο πέρασα την περασμένη εβδομάδα, για να παρευρεθώ στην πρεμιέρα, επιβεβαιώνοντας την αλλόκοτη τροπή που έχει πάρει η ζωή μου), αλλά οι εκεί πράκτορές μου δεν μου έχουν στείλει ακόμα τη σχετική ανταπόκριση. Θα πρέπει να περιμένω να βγει η ταινία στις αίθουσες για να δω αν θα προβάλλεται και η μικρού μήκους πριν την κανονική - ή αν θα μας το φυλάει για το DVD...

Πίσω στη φωτογραφία: τι πόζα! τι ύφος! τι πόλη! τι μουστάκι! τι κορίτσι! τι μπουρνούζι!!!

4 σχόλια:

Homo Ludens είπε...

Οι δικοί μου οι πράκτορες να δεις τι μου έφεραν από Βενετία... Χε χε χε (πονηρό γέλιο)

cheaptalk είπε...

Το φιλμάκι δε ξέρω αν είχε σχεδιαστεί να βγει έτσι, αλλά όπως λένε πια όλοι θα κυκλοφορήσει στο δίκτυο για να σπρώξει τη ταινία. Που έχει ένα τεράστιο πρόβλημα εκεί (στο σπρώξιμο) μετά την απόπειρα του Wilson. Αφού αν εμφανιστεί στην Αμερική (όπως στη Βενετία που είναι πιο μπλαζέ) όλοι θα τον ρωτάνε γι' αυτή, κι αν δεν εμφανιστεί όλοι θα γράφουν γι' αυτή.

Πάντως το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει το Darjeeling Limited φαίνεται να είναι το μια απ' τα ίδια, μιας και η κοινή επωδός των κριτικών από τη Βενετία είναι "καλή για τους φαν".

cheaptalk είπε...

Α και btw, το πιο χαρακτηριστικό της φωτό είναι ότι η Natalie βρήκε συμπρωταγωνιστή πιο κοντό από αυτή :p

Nikos Fotakis είπε...

το "καλή για τους φαν" προσωπικά με καλύπτει...