29 Σεπ 2007

Django Weekend: After You've Gone

Δεδομένου ότι σήμερα τελειώνει μια εβδομάδα αποχαιρετισμών, δεν υπάρχει καλύτερο τραγούδι από το After You've Gone, στην αξεπέραστη εκτέλεση του Quintette du Hot Club de France - Μάιος 1936, Django και Joseph Reinhardt στις κιθάρες, Grappelly στο βιολί κι ο Freddy Taylor να τραγουδά με τον γνωστό αεράτο (βλ. λήμμα "breezy") τρόπο.

4 σχόλια:

Homo Ludens είπε...

Αν ανήκω κι εγώ στην κατηγορία "Δύσκολοι Αποχαιρετισμοί: οι συνάδελφοι", να σημειώσω ότι τυπικά δεν συνυπάρξαμε ποτέ. Δεν προλάβαμε :-)
Αν πάλι εννοείς τους συναδέλφους του άλλου σου γραφείου, σόρι που μπλέχτηκα. Το έκανα, γιατί το post μου για τη θέση μου στο "Big Fish" συνεχίζει να δέχεται σχόλια, παρ' ότι δεν έχει ακόμη επαληθευθεί. Η αλήθεια είναι ότι τη θέση μου όντως μου την έφαγε κάποιος. Το ποιος είναι αυτός, θα γίνει γνωστό μέσα στον Οκτώβριο! (tip: Του αρέσει να φαντασιώνεται τον εαυτό του σαν Ινδιάνο Γούντι Άλεν και λατρεύει την τζαζ. Χε χε χε)

Nikos Fotakis είπε...

Δεν μίλησα για "δύσκολους" αποχαιρετισμούς. Απλώς για αποχαιρετισμούς. Αλλά μου αρέσει να γίνομαι μελοδραματικός, ώρες ώρες...

Nikos Fotakis είπε...

Επίσης, ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είχα καμία όρεξη να σου φάω τη θέση. Για την ακρίβεια, με έχεις ξεβολέψει απίστευτα...

Homo Ludens είπε...

Δεν σε έχω ξεβολέψει! Ίσα ίσα που έφυγε η συντήρηση από το περιοδικό και βγήκε το καλλίτερο τευχάκι της ως τώρα καριέρας του. Εύγε Νίκοι, εύγε Θανάση (για την ιδέα). Σοβαρά το λέω τώρα...