14 Δεκ 2007

Σύντομα Ανέκδοτα: 10. Η διώρυγα της Κορινθίου

Χα! Ξανακτύπησε ο φωτοσοπάς που προσθέτει κυτταρίτιδα και λοιπές ατέλειες στις φωτογραφίες μοντέλων, ηθοποιών, τραγουδιστριών και λοιπών διασήμων (βλ. και Δέσποινα Βανδή). Το «Πο Πο Culture!» δημοσιεύει εδώ ένα μικρό μόνο δείγμα από τα άθλια κατασκευάσματα που έφτασαν στο e-mail του. Δύο εικόνες της Μαρίας Κορινθίου όπως την φωτογράφισε η Κατερίνα Τσατσάνη -και την χάλασε μετά ο φωτοσοπάς- για το τελευταίο Nitro (ναι, αυτό με το εξώφυλλο της Δέσποινας...)


3 σχόλια:

Nikos Fotakis είπε...

Ανήκω σ' αυτή τη μικρή (μάλλον) μειοψηφία ανθρώπων που θεωρεί ευπρόσδεκτη (και σέξι) μια μικρή ποσότητα κυτταρίτιδας - οι υπερβολικά τέλειες, στιλπνές γυναίκες μου φαίνονται απωθητικές.
Παρ' όλα αυτά, έχω μόνο οίκτο γι' αυτή τη σεξοβόμβα με την αρχή ελεφαντίασης!
(δεύτερη σκέψη: μήπως το πρακτορείο smile έχει ξεκινήσει έναν ασύμμετρο πόλεμο εναντίον του Nitro, της ΙΜΑΚΟ και του Πέτρου Κωστόπουλου προσωπικά; λέω τώρα...)

Ανώνυμος είπε...

"προσθέτει κυτταρίτιδα"; χαχα! ή έχεις πολύ χιούμορ ή είσαι πολύ βλάκας!

Ανώνυμος είπε...

成人網站,A片下載,日本AV,做愛,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇