13 Σεπ 2007

Ευτυχώς που οι εκλογές γίνονται παραμεθαύριο...

...γιατί δεν θα άντεχα κι άλλες συνεντεύξεις του Γιώργου Αλογοσκούφη στα εναπομείναντα lifestyle έντυπα... (Νομίζω ότι δεν έχει ακόμη δώσει στο "Lucky", στο "Burn Out" και στη "Γυναίκα" -α, με τη "Γυναίκα" είχε κανονιστεί, αλλά έκλεισε το περιοδικό τελικά...)

10 σχόλια:

Αθήναιος είπε...

Έχει καλό PRιτζή.

Nikos Fotakis είπε...

H στεγνότητα του σχολίου του Αθήναιου με έχει σοκάρει. Περίμενα κάτι πιο γλαφυρό - ή δηκτικό...
Η δική σου κακεντρέχεια για το άδοξο τέλος του περιοδικού-θεσμού που είναι η Γυναίκα, ήταν απολύτως αναμενόμενη.
Όσο για τον Αλογοσκούφη, ντρέπομαι που το ομολογώ, αλλά τον συμπάθησα όταν τον είδα να κάθεται κοντά μου πέρσι στο φεστιβάλ Muse, στη συναυλία του Dave Holland. Αξίζει ένα μίνιμουμ σεβασμού κάποιος που ξέρει από μουσική...

Nikos Fotakis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Αθήναιος είπε...

Το ξέρω ότι δεν απευθύνεσαι σε μένα αλλά στεναχωρήθηκα υπερβολικά που η Γυναίκα έκλεισε. Δεν χρειάζεται να πω ότι την αποστήθιζα από μικρή μαζί με το "ρόδι" αλλά πού να το ξέρεις εσύ το Ρόδι, μικρό παιδί...

Nikos Fotakis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Nikos Fotakis είπε...

Αναρωτιέμαι πόσο τραυματικό μπορεί να είναι για ένα παιδάκι το να συνδυάζει τη Γυναίκα με το Ρόδι (που το πρόλαβα, btw, αλλά το σνόμπαρα, για κάποιο λόγο).
Ίσως πρέπει να κάνουμε άλλο post για τη Γυναίκα - τι σήμαινε η έκδοση του περιοδικού στα '50s, πόσο αντιγραφή του Elle ήταν τότε και κυριώς για τη χρυσή περίοδο που έληξε οριστικά όταν ήλθε το lifestyle...
Εγώ πάντως θυμάμαι την πρώτη φορά που πρόσεξα κείμενο στη Γυναίκα: ήταν η νεκρολογία της Μπέτι Ντέιβις από τη Μαλβίνα Κάραλη που περιέγραφε πώς έμαθε για το συμβάν από τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη που της τηλεφώνησε κλαίγοντας...

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Εκλογες ειναι και θα περασουν...Οχι αλλο καρβουνο ρεεε

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ homo ludens, είμαι μία περιστασιακά φανατική αναγνώστριά σου. θα ήθελα να σε παρακαλέσω, μιας και διακρίνω μία πολιτική οξυδέρκεια στο λόγο και στη σκέψη σου να αναφερθείς εκτενώς στην πρόσφατη διαφημιστική εμφάνιση της Νατάσας στο πλευρό του Κώστα. νομίζω ότι μία νέα lady Ν γεννιέται στη χώρα μας και εσύ οφείλεις να σταθείς ξανά στην πρωτοπορία. θα σου είμαι ειλικρινά ευγνώμων, αν η φαρμακερή πένα σου στάξει λίγο για λογαριασμό της αγαπημένης μου εξαδέλφης.

μετά τιμής,
ξαδέλφη νατάσσας

Gogo είπε...

Εγώ είδα το Λάλα και συγχύστηκα... Πιστεύω πως δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν έχει τον αυτοέλεγχο της κοιλιάς τους να το παίζει ανακριτής - κριτής!

Homo Ludens είπε...

@ ξάδερφη: Αγαπητή εξαδέλφη, οι έννοιες "πολιτική" και "οξυδέρκεια" πασχίζουν εδώ και καιρό, αλλά πραγματικά αδυνατούν να συνυπάρξουν γύρω από την μπερδεμένη περσόνα του Homo Ludens. Παρ' όλ' αυτά, σε ευχαριστώ που εσύ κατάφερες να τις βάλεις στην ίδια πρόταση. Δυστυχώς, δεν έχω κάτι να προσθέσω σ' αυτά που σημειώνεις, πέραν του ότι το εν λόγω θέμα για το "Πο Πο Culture!" είναι ήδη πασέ. Αμέσως μετά τις εκλογές υπόσχομαι ένα post με τον ρόλο που σύντομα θα κληθούν να παίξουν τα δίδυμα στο μέλλον αυτού του τόπου... (hint: σε πια χώρα της ΕΕ κυβερνούν διδυμάκια αυτήν την περίοδο; τι χρώμα έχουν τα μαλλιά τους;)
@ gogo: Έβαλα το Θανάση, για να μην διαφημίσω άλλο περιοδικό πέραν του "Big Fish" όπου (νομίζω ότι ακόμη) εργάζομαι. Βέβαια, ο συμπαθέστατος (κι εγώ τον εκτιμώ βαθύτατα, zelig) κ. Αλογοσκούφης έχει δώσει συνεντεύξεις παντού: από το Ε και το E.T Weekly μέχρι το Status... Πίσω στον Θανάση: έχει χάσει πολλά κιλά, πάντως. Είναι άδικο να κρίνεται για το βάρος του.