17 Σεπ 2007

Έλεος πια μ' αυτή την Rihanna


Δηλαδή τώρα αυτό το «έλα-έλα» εσένα σου αρέσει; Ναι, ναι, για την ηχώ του σούπερ χιτ «Umbrella» μιλάω, γι’ αυτή την ασύλληπτη παπαριά που ψηφίστηκε τις προάλλες σινγκλ και βίντεο της χρονιάς στα βραβεία του MTV και το οποίο θυμίζει τόσο τα φωνητικά της Ελίνας Κωνσταντοπούλου από κάποια κυπριακή συμμετοχή στη Eurovision. Αν βέβαια έσκαγε καμιά «Umbrella» στη Eurovision -δεν πά’ να ’χε για συντραγουδιστή όχι τον Jay-Z που έχει η Ριάνα, αλλά και τον ίδιο τον Νταλάρα, που στην αδελφοποίηση των λαών τα λέει καλύτερα- δεν θα έφτανε ούτε στο Βελιγράδι... Καταλαβαίνω, βέβαια, τι σημαίνει να σε πουσάρει ο Jay-Z -και μάλιστα χωρίς ίχνος ενοχής που ανταγωνίζεσαι την «καλή» του, την Μπιγιονσέ-, ενθουσιάζομαι κι εγώ όταν βλέπω το βινυλέ σορτσάκι σου να κολλάει πάνω στα μεγαλωμένα στα Μπαρμπέιντος οπίσθιά σου (μετά που βάζεις, βέβαια, το φουστανάκι και σου ρίχνουνε κουβάδες με νερά, θα προτιμούσα να μην τα απέκρουες με την «Umbrella» σου), συναρπάζομαι από το πολύπλοκον της καταγωγής σου -κάτι για Γουιάνες διάβασα και ολίγον από Ευρώπη (χώρια την Καραϊβική όπου γεννήθηκες)-, ιντριγκάρομαι με το ελάχιστον της ηλικίας σου (19 ετών, παρακαλώ), αλλά μέχρι να σε πούνε «Μαύρη Μαντόνα» χρειάζεσαι κανονικά πολύ περισσότερα από ένα πρόστυχο λίκνισμα και έναν μέντορα που θέλει να βγάλει καλά λεφτά. Βασικά χρειάζεσαι μια καλή φωνή και λίγο πιο «πραγματικό» σεξ απίλ. Εσύ, κούκλα μου, όμως, έχεις το 1/10 της λάμψης της Μπιγιονσέ και λιγότερο από το 1/100 του ταλέντου της Αλίσια Κιζ. Αναφέρω μόνο αυτές τις δύο γιατί εσύ τις διάλεξες σαν τις κύριες επιρροές σου...

(Big Fish, 16.IX.07)

10 σχόλια:

gerasimos είπε...

Από το Βενιζέλο σαφώς καλύτερη.

Αθήναιος είπε...

LOL Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα

Homo Ludens είπε...

Α, δε θα μου χαλάσετε εσείς το μαγαζάκι. Ανέβασα την Μπαρμπεϊντογκόμενα για να αλλάξω λίγο τη διάθεση κι έχετε φαγωθεί όλοι με τις κωλοεκλογές και το δράμα του ΠΑΣΟΚ. Έλεος με τη Ριάνα, έλεος και με το ΠΑΣΟΚ. Στ' αρχίδια μας το ΠΑΣΟΚ. Ας διαλυθεί!

Nikos Fotakis είπε...

Πο Πο Νεύρα! Μήπως είστε δεξιός;

Nikos Fotakis είπε...

Αυτό που εννοώ είναι ότι, μεταθέτοντας το αντικείμενο της συζήτησης από τη νίκη της ΝΔ στα εσωκομματικά του, το ΠΑΣΟΚ πρέπει να την έσπασε πάρα πολύ στους νεοδημοκράτες. Ούτε μια νίκη δεν τους αφήνουν να χαρούν, χωρίς να στρέψουν τα φώτα πάνω τους...

Nikos Fotakis είπε...

Αυτό ήταν το τελευταίο μου μετεκλογικό σχόλιο. Promise.

Nikos Fotakis είπε...

Συμφωνώ με τη Ριάνα - μου 'ρχεται να ξεράσω. Ένας φίλος μου δε, λέει ότι αυτό το "έλα, έλα, έ, έ" είναι σαν οδηγίες για παρκάρισμα.

Nikos Fotakis είπε...

Μιλάω ως παθών. Έκανα τον κόπο ν' ακούσω όλο το cd και ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ από πλήξη...

Nikos Fotakis είπε...

Sorry - αθέτησα την υπόσχεσή μου. Δεσμεύομαι όμως να κάνω μια σειρά Post με γενικό θέμα: ταινίες που σε βοηθούν ν' αντιμετωπίσεις το φθινόπωρο.

Ανώνυμος είπε...

ela ela kato ap tin omprella mou.
aidia.oti nane