12 Απρ 2007

15 λεπτά διασημότητας


Ξεφυλλίζοντας το "Έθνος της Κυριακής" (παρεμπιπτόντως, είναι η πιο πλήρης από τις εβδομαδιαίες εκδόσεις ή οι James Bond του έριξαν κάτι στο ποτό μου και το έχω υπερεκτιμήσει;) συνάντησα ενδιαφέρουσες φατσούλες και άλλα περίεργα τινά που αξίζουν ενός 15λεπτου browsing:

Anouska Bolton Lee (1): Λατρεμένο μοντέλο του βρετανικού "Maxim" (ναι, εννοείται ότι έχει μεγάλο στήθος), 20 ετών μόλις, σπουδαγμένη στο Lee Starsberg Method School του Λονδίνου -άρα γεμάτη αυτοπεποίθηση ότι είναι πια μια καλή ηθοποιός (έπαιξε τη πόρνη σε μια ταινία με τον Γκάρι Όλντμαν, αλλά ψάξτε στο imdb.com γιατί δεν θυμάμαι ποια)- και με δική της εκπομπή στο αγγλικό MTV, η Anouska είναι η αδιαμφισβήτητη πρωταγωνίστρια του "ροζ σκανδάλου" που θέλει τη βρετανική εταιρεία εξοπλισμών ΒΑΕ να ικανοποιεί τους Σαουδάραβες πελάτες της με ο,τιδήποτε ζητούσαν, προκειμένου να προτιμήσουν τα δικά της όπλα. Κανένα, πάντως, όπλο δεν ξεπέρασε το βεληνεκές της μελαχρινής Bolton Lee, στις υπηρεσίες της οποίας επενδύθηκαν τα πιο πολλά πετροδόλαρα. Αλλά μη με ρωτάτε πόσα, γιατί ο Τόνι έδωσε εντολή να σταματήσουν οι έρευνες "για λόγους εθνικών συμφερόντων".

Η σελίδα της στο MySpace.com
Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα των Times


Wei Wei (2): Η Κινέζα Άννα Βίσση (κάποιοι το προχωρούν πιο πέρα, χαρακτηρίζοντάς την Κινέζα Celine Dion ή Κινέζα Madonna -αλλά το Κινέζα Βίσση εμένα μου αρέσει πιο πολύ) είναι 34 ετών, εργάζεται στη μουσική βιομηχανία από το '86 και έχει πουλήσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια άλμπουμ (στα αγγλικά και τα μανδαρίνικα). Θα τραγουδήσει, εννοείται, και το επίσημο τραγούδι των Ολυμπιακών του Πεκίνου. Και το καλύτερο: είναι Μογγολάκι το κορίτσι -από το Χεχοτ, την πρωτεύουσα της Εσω (;) Μογγολίας που ανήκει στην Κίνα...

Το επίσημο site της

Shada Hassoοn (3): Η 26χρονη Ιρακινή που νίκησε στο αραβικό Star Academy 4 και έβγαλε στους δρόμους (ενωμένους) Σουνίτες, Σιίτες και Κούρδους. Η κοπέλα, βέβαια, ζει μόνιμα στο Μαρόκο :-)

Η ιστορία του αραβικού Star Academy στην Wikipedia

Και δυό YouTubeιές: Από το "Έθνος" και το τυρί που μουχλιάζει, δηλαδή το site που μεταδίδει ζωντανά το συναρπαστικό θέαμα ενός κομματιού cheddar που "ωριμάζει", δίνοντας νέα σημασία στην ατάκα "μούχλιασα μπροστά στον υπολογιστή", ενώ πλάκα έχει και η παρέα που πετάει κουτάκια σε καλάθια αχρήστων (όχι όμως σε κάδους ανακύκλωσης!) από τα πιο απίθανα σημεία και με τον πιο κουλό τρόπο και σε προβληματίζει πραγματικά για το πόσος χρόνος για χάσιμο υπάρχει εκεί έξω!

Cheddar Vision (Το τυρί που μουχλιάζει)
Unbelievable Can Throwing Skills

1 σχόλιο:

Εραστες της Γαστρονομιας... είπε...

1) Τι κόλλημα τρως με τα βυζιά?
2) Όμορφη η κινεχούλα!
3) Τι μαλακιές site είναι αυτά??? Άκου τυρί που μουχλιάζει!!!
4) Το άλλο δεν μου ανοίγει γαμώτο!!!