4 Απρ 2007

Ο Τζιλαρντίνο και ο Τζεραρντίνο

Αν υποψιαστώ ότι η Λίβερπουλ θα πάρει πάλι το Σάπιον Λινκ και μάλιστα φορώντας τη φανέλα της Λέτσε (μη σου πω της Γουότφορντ) στον τελικό, θα αποκαθηλώσω την LCD μου και θα την ανταλλάξω με τα χαρτάκια που μου λείπουν για να συμπληρώσω το "Mexico '86" της Panini.

Τέλος πάντων, τούτο το κείμενο γράφεται μετά από απολαυστικό σεξ, σε ένα τραπέζι γεμάτο άδεια κουτάκια μπίρας (6, αν μετράω καλά), ανάμεσα σε έξι ηχεία που παίζουν το νέο άλμπουμ της Feist: Κοινώς, περνάω καλά, άρα αφήστε με να πω και καμμιά μαλακία (σιγά μην ανταλλάξω τη Samsung με τον Πιέτρο Βιέρκογουντ και τον Στιβ Άρτσιμπαλντ δηλαδή). Για το σεξ θα σας αφήσω με τη φαντασία σας, για τις μπίρες θα σας επιβεβαιώσω ότι η Kaiser συνεχίζει να έχει πολύ καλλίτερη γεύση από την Heineken (επίσημη χορηγό του UEFA Σάπιον Λινκ) και για τη Feist θα σας υποσχεθώ αναλυτική δισκοκριτική συντόμως. Και γρήγορα-γρήγορα θα περάσω στα απλά (αλλά σημαντικά) πράγματα που μας δίδαξε η αποψινή αγωνιστική:

1. Κατ' αρχάς κέρδισε το ποδόσφαιρο (κάτι που πάντα ήθελα να γράψω)

2. Όταν λείπει ο Άλεξ, χορεύουν τα ποντίκια (και δεν εννοώ τον 13χρονο Άλεξ από τη Βέροια)

3. Αν τελικά οι "Διάβολοι" (ή "Κόκκινοι Διάβολοι"; μια ζωή τους μπέρδευα με τους άλλους μαλάκες από το Μάντσεστερ) φθάσουν ως τον τελικό, θα τύχει αποθέωσης η αινιγματική ελληνική παροιμία "Ρίσε Μάη μου, να φας τριφύλλι".

4. Το να σου κόβεται ο αχίλλειος εκεί που περπατάς χρειάζεται μεγάλη πείρα και τέχνη που ως τώρα κατείχε μόνο η ΑΕΚ. Φαίνεται πως το ελληνικό ποδόσφαιρο κάτι δίδαξε επιτέλους και στην Δύση.

5. Το καλλίτερο προϊόν που έχει εξάγει το Βέλγιο από την εποχή που η πρώτη Chimay πέρασε τα σύνορα λεγόταν Ζαν-Μαρί Πφαφ. Ο Ντάνιελ Φαν Μπούιτεν έχει λιγότερο αστείο όνομα, αλλά εξίσου αστεία κόμμωση. Το πιο αστείο όμως στην όλη υπόθεση είναι ότι η άμυνα της Μίλαν του γύρισε δύο φορές την πλάτη, έσκυψε και παραμέρισε με χάρη το στρινγκ.

6. Ακόμη κι έτσι, το μόνο που με κρατάει ζωντανό μπροστά στην Samsung μου τις Τρίτες και τις Τετάρτες είναι η ελπίδα πως το κύπελλο στο τέλος θα το σηκώσει ο Όλιβερ Καν.

7. Μιλώντας για τον Καν: Κάποιοι καριόληδες εκεί έξω χαρήκατε με τις δύο αποκρούσεις του Ρένσινγκ. Βρε δεν πάτε να γαμηθείτε, λέω 'γω;

8. Με τον Μακάι στο FIFA Football έχω κλείσει συμβόλαιο για δύο γκολ σε κάθε ματς. Με τον Μακάι στην πραγματικότητα απλώς απορώ.

9. Πού πας ρε κακομοίρη Τζιλαρντίνο;

10. "Σε Ντίντα και λαχτάρισα (να σου χώσω δυο γκολάκια)", δήλωσε ο Φαν Μπούιτεν αποκλειστικά στο "Πο Πο Culture!" μετά το τέλος του αγώνα, στην μεικτή ζώνη αγνότητας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Re hpeirmeno, ereistiko, kakentrexes skouliki, ti provlima exeis kai vrizeis synexeia tis agglikes omades. Tin mpala pou paizei vre pithike i Manchester United then tin exei paiksei o Australopithikos Oliver Kahn oute sto xbox re malaka.

Kai giati re file theleis na deis na to sikwnei o Australopithecus afarensis? Poios einai re, o gamias sou?

Ante vre papara na pareis kanena hartaki panini, na pieis to galataki sou, na paikseis kamia mpixti kai na akouseis tous Bee Gees. Pou mou theleis sex, mpires kai thrash metal. Palioflwratza