13 Απρ 2007

Το τέλος του άντρα! (δεν κάνω πλάκα)

Γερμανοί επιστήμονες βρήκαν τρόπο να παραγάγουν σπέρμα από δείγματα μυελού των οστών.
Άμα προχωρήσει λίγο περισσότερο αυτή η ιστορία, αντί να κάνουν ένεση με το παραχθέν σπέρμα στα αρχιδάκια του άντρα κι αυτός με τη σειρά του να προχωρά σε παραδοσιακού τύπου τεκνοποίηση, θα βάζουν το επιστημονικό τους επίτευγμα σε δονητές-εκτοξευτές και θα τεκνοποιούνται μόνες τους. Ένα βήμα παραπέρα, θα παίρνουν μυελό από το δικό τους πόδι και άρα θα αυτοτεκνοποιούνται με το δικό τους σπέρμα! Άντε, με σπέρμα απ' το πόδι της κολλητής τους.
Χωρίς χρωμόσωμα Υ, θα γεννάνε μόνο κοριτσάκια. Και σε εκατό χρόνια από τώρα θα ζούνε μόνες τους σ' αυτόν τον πλανήτη. Χωρίς υστερίες και ανασφάλειες (αν και γι' αυτά δεν είμαστε ακόμη σίγουροι ότι ευθυνόμαστε αποκλειστικά εμείς οι άντρες).

11 σχόλια:

Εραστες της Γαστρονομιας... είπε...

ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ!!!
Πολύ γουστάρω, λέμε!
Ντερλίκωνε εσύ Μαθιέ όσο εγώ ξεσηκώνων φίλες και γνωστές να βάλουμε μπρος!!!

2Σx2 είπε...

Πριν λίγη ώρα ανέβασα ένα ανάλογο post! Εγώ διάβασα για μια ομάδα επιστημόνων σε πανεπιστήμιο του Newcastle. Πάντως, ειδικά αυτό με το χρωμόσωμα είναι πολύ κακό νέο. Υπάρχει σχέδιο εξόντωσης και μάλιστα οργανωμένο!

Homo Ludens είπε...

2σχ2 μην το γελάς καθόλου. Πάνε να μας καθαρίσουνε από το χάρτη οι καριόλες. Αλλά tsoula μη χαίρεσαι. Θα κάνουμε επανάσταση και θα σας πλακώσουμε στους ομαδικούς βιασμούς και θα γεννοβολάτε αραπάκια, κινεζάκια και μογγολάκια μετά...

aniaris είπε...

Έχω ήδη βρει όνομα για το ΚΟΡΙΤΣΙ που θα κάνω με την κολλητή μου.Ω ναι ω ναι.Δε σας χρειαζόμαστε πια.Ω ΝΑΙ!

2Σx2 είπε...

Και η πλάκα είναι πως των προσπαθειών ηγούνται άντρες! Κάτι είναι πολύ σάπιο στο βασίλειο της γενετικής. Βέβαια, ο τρόπος αντιμετώπισης που προτείνεις φαίνεται ικανοποιητικότατος αν και αμφιβάλλω για την αποτελεσματικότητα του. Τουλάχιστον, θα πεθάνουμε δοξασμένοι και με τα κεφάλια ψηλά!!!

Ανώνυμος είπε...

ο μυελός των οστών δεν βρίσκεται στο πόδι! τίποτα για διακτινισμό έχουμε?

vatraxokoritso είπε...

Αποκλείεται!!!
Μετά ποιος θα μας κουβαλάει τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ?

Homo Ludens είπε...

@ Κομπλεξική: Ευτυχώς για σας τις γυναίκες,υπάρχει περισσότερος μυελός στα οστά των ποδιών απ' όσο μυαλό υπάρχει μέσα στο δικό σου το κεφάλι. Ούστ μωρή! Που ήθελες να κάνεις και πνευματώδες σχόλιο...
@ aniaris: Είδες κούκλα μου που βιάστηκες να μιλήσεις χωρίς να σκεφτείς; Και νά 'σου το πάντα πρακτικό βατραχοκόριτσο με μια νέα οπτική πάνω στο όλο θέμα που ήλθε και σε προβλημάτισε! Ή μήπως όχι;
@ 2σχ2 (ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!): Στη φύση και τα δύο φύλα νοιάζονται για την αθανασία τους: Το αρσενικό σπέρνει και το θηλυκό γεννά. Το αρσενικό ρίχνει σπόρια όπου βρει (όσο περισσότερα τόσο καλλίτερα) και πλακώνεται με τα άλλα αρσενικά για το ποιο θα ρίξει πού. Το πιο δυνατό (όμορφο, πλούσιο, έξυπνο, με εξουσία) κερδίζει. Το θηλυκό διαλέγει το καλλίτερο σπόρο που μπορεί να του λάχει και τον καλλιεργεί. Για να μην του τυχαίνουν μόνο μπουρούχες, καλλωπίζεται, πουτανίζει, βγάζει νύχια στα υπόλοιπα θηλυκά που πάνε κι αυτά για τον σπόρο τον καλό. Ο άντρας ψάχνει συνέχεια να γαμήσει, η γυναίκα ψάχνει απλώς τον καλλίτερο γαμιά. Και όταν τελικά τεκνοποιήσει, τον ξεχνά κι αυτόν και ασχολείται με το παιδί της, αφού πια τον πέτυχε τον σκοπό της. Αν πλέον μπορεί να κάνει παιδί χωρίς αυτόν, ο δικός της βιολογικός σκοπός θα έχει γίνει πιο εύκολος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο βιολογικός σκοπός του άντρα θα πάει ξαφνικά άκλαφτος και η βιολογική ιστορία της ανθρωπότητας θα αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη. Ο άντρας θα προσπαθήσει να τεκνοποιήσει με τη βία. Ελπίζω όλα αυτά να τα διαβάζει κάποιος σεναριογράφος με καλή φαντασία και να κάτσει να γράψει ένα ωραίο έργάκι (και να με μνημονεύσει ως πηγή), μπας και δούμε επιτέλους καμμιά καλή ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Helix Nebulae είπε...

Μια χαρά νέα! Για το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο που επιτέλους θα μας ξεφορτωθεί... Μέχρι να μείνουν μόνο γυναίκες πάνω στον πλανήτη όμως και να γίνουν όλες λεσβίες (δε θα αργήσουν να φυτρώνουν και όρχεις σε μερικές - πάντα με την πρόοδο της επιστήμης), όσοι λίγοι άντρες απομείνουμε, ΘΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ!

2Σx2 είπε...

Ορμώμενος και απο το σχόλιο του Helix, κατάλαβα πως αφού το σχέδιο τεθεί σε αφαρμογή και για να χρηματοδοτήσουν το στόχο τους θα κάνουν λεχειοφόρο αγορά. Μερικές εκατοντάδες τυχερές θα υποβληθούν σε μπαράζ ενέσεων με στεροειδή και θα αποκτήσουν πλούσια προσόντα. Έτσι θα δημιουργηθούν οι παθητικές και οι ενεργητικές λεσβίες επιλύοντας και τον τελευταίο σκόπελο! Μαθιό, το σενάριο πάει καλά - βρες τώρα και μια ομάδα επιβιώσαντων ανδρών παρτιζάνων να προκύψει και το γκραν φινάλε!

Ανώνυμος είπε...

Γαμιέστε όλοι και γράφετε μαλακίες