21 Απρ 2007

Αποκλειστικό! Το βίντεο που τρέμει η Εκκλησία

Έντονες αντιδράσεις από χριστιανικούς κύκλους έχει προκαλέσει διαφημιστικό video που αναμένεται σύντομα να προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση και το οποίο παρουσιάζεται σήμερα από το "Πο Πο Culture!" για πρώτη φορά στο κοινό. Στο διάρκειας 22 δευτερολέπτων διαφημιστικό της εταιρείας "Inventor" (τα στοιχεία των ιδιοκτητών της βρίσκονται στην διάθεση του blog για κάθε ενδιαφερόμενο) 4 συμβολισμοί της γνωστής παραθρησκευτικής οργάνωσης "Το Κοινό της Ολυμπίκ Λιόν" περνούν καλά καμουφλαρισμένοι στον τηλεθεατή, κάτι που -σύμφωνα πάντα με τους επικριτές του βίντεο- αποτελεί όχι τόσο έναν ευφάνταστο τρόπο προσηλυτισμού, όσο ένα μήνυμα προς τους ήδη μυημένους στην εν λόγω οργάνωση ότι η ώρα της συναστρίας του ενός πλανήτη και των τριών κομητών πλησιάζει και επομένως φτάνει η στιγμή που ο Μέγας Μάγιστρος Ραμές θα εκθρονίσει τον Πάπα και κάθε άλλο εκκλησιαστικό ηγέτη και θα εγκαθιδρύσει στη Γη την Βασιλεία του Φεραγκάμο στην οποία πιστεύουν οι Ολυμπικλιονισταί.
Όλα τα σύμβολα που παρουσιάζονται στο επίμαχο βίντεο καταγράφονται αναλυτικά τόσο στο "Ουζοκατανυκτικόν" του Ιωάννου Πλωμαρίου του Μαμωνά, όσο και στο "Αποκάλυψις Τζιοβάνι" του Τακίου Τσουκαλάου του ΙΕ', στα δύο ιερά, δηλαδή, ευαγγέλια της οργάνωσης. Παρακολουθώντας προσεκτικά το βίντεο θα δείτε κι εσείς τον ντυμένο με λευκό πουκάμισο (όπως και ο τελετάρχης της πρώτης των Ολυμπικλιονιστών οικουμενικής συνόδου το 652 μ.Χ στην Μπουρνούζη της Ανω Κατουλίας) ηθοποιό να σβήνει 2 φορές ισάριθμα λαχανί κεριά (το σύμβολο της αντίπαλης χριστιανικής εκκλησίας, σύμφωνα με τον Μαμωνά). Επίσης, θα παρατηρήσετε τους τρεις κόκκινους κύκλους που λειτουργούν ως φόντο για τα δήθεν κλιματιστικά της Inventor (στην ουσία πρόκειται για τα διαστημόπλοια που θα φέρουν την στρατιά του Ραμές στη Γη) και τον ένα ασημί που φέρει τον συμβολικό αριθμό "7". Οι κύκλοι αναφέρονται φυσικά στην συναστρία του πλανήτη Άρη με τους κομήτες Κανουτέ, Τουρού Φλόρες και Γκόραν Μπρέγκοβιτς που σηματοδοτούν τη μετάβαση στην Βασιλεία του Φεραγκάμο.
Στην τελευταία, μάλιστα, σκηνή του βίντεο απεικονίζονται ξεκάθαρα οι "Τρεις Ξανθές". Πρόκειται για τις τρεις προφήτριες του Κοινού της Ολυμπίκ Λιόν που έπειτα από μάσημα κόκκων καφέ (δεν είναι τυχαία, άλλωστε, η επιλογή ενός καφενείου για το γύρισμα του δήθεν διαφημιστικού) έδωσαν το χρησμό πώς, για να φθάσει ως το τέλος της το μήνυμα των γραφών, ο τελετάρχης (ο δήθεν ηθοποιός με το λευκό πουκάμισο) θα πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά στο 5x5 της Πέμπτης 19/4. Το "Πο Πο Culture!" βρέθηκε φυσικά και εκεί και επιβεβαιώνει ότι, έστω και με τεράστια δυσκολία, τελικά ο λευκοχιτωνίτης στράικερ σκόραρε και εκπλήρωσε τουλάχιστον αυτό το κομμάτι της προφητείας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καμιά φωτογραφία, κανένα νούμερο κινητού για τις προφήτριες έχεις; :-Ρ

Εραστες της Γαστρονομιας... είπε...

Ρε Μπάρμπα, μας κούφανες εντελώς. Τι εμπνευσάρες τραβάς ώρες ώρες?

Homo Ludens είπε...

@ george: Κάτι τηλεφωνάκια έχω, αλλά αυτές δεν είναι σαν εκείνη των 300. Από κοντά είναι σαύρες!
@ tsoula: Θες να πεις ότι εσύ ΔΕΝ βλέπεις τα σημάδια;;;;;;