16 Απρ 2007

Ώρα για σεξ (It's sex time!)

Για όσους δεν έχουν πάρει είδηση ποιο είναι το θέμα των ημερών: βουρ στο post με τον τίτλο "Το τέλος του άντρα! (δεν κάνω πλάκα)" . Για όσους το ξέρουν και ήλθαν εδώ για περισσότερη ανάλυση (καθ' ότι ο μπαρμπα-Μαθιός σε τέτοια ζητήματα είναι γκουρού), ιδού μερικές σύντομες σκέψεις και ένα θετικό μήνυμα για το φινάλε:
Αν οι γυναίκες πια μπορούν να κάνουν παιδιά από μόνες τους και αν αυτά τα παιδιά μπορούν να βγαίνουν μόνο θηλυκά, τότε η φύση χάνει ένα από τα πιο βασικά της χαρακτηριστικά: Τη χρησιμοποίηση του σεξ μεταξύ ανδρών και γυναικών για να διαιωνίζεται το ανθρώπινο είδος. Δηλαδή, τέρμα πια στη χημική αντίδραση (έκκριση ενδορφινών στον οργανισμό) που λέμε "έρωτα" και που έχει σκοπό να βάζει τους δύο εμπλεκόμενους σε ένα ροζ σύμπαν όπου τα πάντα είναι αρκετά ζαχαρένια ώστε να δημιουργηθούν οι πιο χουχουλιάρικες συνθήκες για να πιάσει το γαμήσι και να γκαστρωθεί το θηλυκό. Τέρμα και στη βιολογική πάλη των ανδρών μεταξύ τους (ποιος θα βγάλει τα πιο πολλά, για να γαμήσει και πιο πολύ) και κυρίως των γυναικών μεταξύ τους (ποια θα είναι η πιο όμορφη, για να την διαλέξει ο πλούσιος γαμέτης), τέρμα και στις υστερίες, ανασφάλειες κ.λπ που προκαλούν οι σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων.
Και επειδή το τέλος του αναπαραγωγικού σεξ βρίσκεται πλέον πολύ κοντά, μετά τα νέα δεδομένα που η επιστήμη αποφάσισε να ρίξει στο τραπέζι, και μαζί του στον τάφο θα πάρει και το σεξ για το σεξ, ρίχτε το όλοι στο γαμήσι ως μέσο απόλαυσης όσο ακόμη έχετε όρεξη. Μην αφήνετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Προσεγγίστε τον καλό σας / την καλή σας με τα επιχειρήματα που μόλις διαβάσατε και κάντε του / της την επίμαχη πρόταση σήμερα κιόλας. It's sex time!


(Aν η πιο πάνω προσέγγισή μου σας φαίνεται πεζή, στο "Τέλος του άντρα" έχει ήδη ξεκινήσει ένας "γόνιμος" διάλογος μεταξύ των δύο φύλων σχετικά με τα νέα δεδομένα. Θεωρείστε εκείνο το post -και όχι αυτό εδώ- ως τη συνεισφορά του "Πο Πο Culture" στην κατανόηση της ανθρώπινης ύπαρξης!)

7 σχόλια:

Tsoula είπε...

Τώρα τρέχω να μπανιαριστώ, να αρωματιστώ, να βάλω τα πρόστυχα κόκκινα εσώρουχα, να βγάλω από την κρυψώνα τα sex toys και....να κάτσω να τα κοιτάω...

Άσε μας ρε Μαθιέ, βραδιάτικα. Μας έχει φάει η αγαμία και εσύ μας λες να κάνουμε και sex. Με τον πόο μα παίζεις?

Ανώνυμος είπε...

Καλά και εσύ γιατί φοβάσαι; Υπάρχει και η μαλακία.

julia είπε...

Μωρή Μπαρμπαμαθιού άσε τις φιλοσοφίες και ψάξε να βρεις τι απέγινε η Ζαχαριάδης και το blog της.

Homo Ludens είπε...

Ο Ζαχ. μάλλον ακολούθησε τη συμβουλή μου και γαμεί σαν σκύλος...

julia είπε...

Και να σου πω μπαρμπα-μαθιέ. Να ανανεώνεις πού και πού τα data σου. Ακόμα 31 είσαι; Δεν φτιάχνουν μια σελίδα φέτος και την αφήνουν έτσι για πάντα. Αντε γιατί θα το πω στη Ζωζώ Σαπουντζάκη που είναι η μόνη περσόνα η οποία δικαιούται να είναι πάντα νέα.

Homo Ludens είπε...

Αγαπητή μου Julia, διακρίνω μια ειρωνία στη γραφή σου ή είναι η ιδέα μου; Μήπως εκεί στο Μπραχάμι -εεεεμ, σόρι, Μανχάταν- που ζεις τά 'χεις χάσει τελείως λόγω της ευρύτερης κοσμοπολίτικης ατμόσφαιρας και δεν μπορείς ούτε τα πιο απλά των πραγμάτων να αντιληφθείς; Την ηλικία μου εγώ δεν την κρύβω ποτέ, ως γνωστόν, ίσα ίσα που την διαλαλώ προς πάσαν κατεύθυνσιν. Αν τώρα το blogger αποφάσισε το 3/9/1975 που του έδωσα ως ημερομηνία γέννησης να το χρησιμοποιεί για να με γνωρίζει σε εσάς ως "31άρη" είναι δικό του θέμα. Ελπίζω τώρα που ξέρεις και το ζώδιό μου να πεις κανα καλό λόγο επιτέλους!

julia είπε...

Για τους παρθένους καλό λόγο;

Μωρή έχεις ξεφύγει;